Νόστιμα δωράκια για όλους

photoΝόστιμα δωράκια για όλους

Θεωρία 1η: με τα έξτρα χρήματα ψωνίζεις έξτρα πράγματα! 

Δηλαδή, πράγματα που με τον κανονικό σου μισθό δεν θα τα έπαιρνες και που δεν σου είναι και απαραίτητα, αλλά με το δώρο του Πάσχα αποφασίζεις να τα χαρίσεις στον εαυτό σου και σε όσους αγαπάς! 

Θεωρία 2η: μην κρατάς λεφτά επάνω σου, είναι γρουσουζιά! Ξόδεψέ τα όσο πιο γρήγορα μπορείς!

Ειδικά τώρα που η αγορά περνάει κρίση, ενίσχυσέ την όσο μπορείς! Τώρα, για το ποιος θα ενισχύσει εσένα, δεν έχω θεωρία να σου πω! 

Αυτό που έχω να πω είναι ότι τα μαγαζιά έχουν βάλει τα ανοιξιάτικά τους και είναι δύσκολο να αντισταθείς σε τόσο όμορφα χρώματα και σχέδια! Οι γιορτές είναι πάντα μια καλή αφορμή για να κάνεις δωράκια και για να ανοίξεις το σπίτι σου σε φίλους και συγγενείς! 

Έκανα μια βόλτα στην αγορά της Γλυφάδας και βρήκα τα καλύτερα δώρα για φέτος το Πάσχα! Η έρευνά μου αφορά σε μικροαντικείμενα για το σπίτι και κυρίως για την κουζίνα σου και το πασχαλινό τραπέζι! 

Φτάνει πια με τα δώρα που αφορούν στο ντύσιμο! Τις περισσότερες φορές θα πέσεις έξω στο νούμερο που φοράει ο άλλος και το καημένο το ρούχο θα το φάει ο σκόρος γιατί ο αποδέκτης θα ντρέπεται να το πάει για αλλαγή! Ενώ ένα δώρο για το σπίτι δεν πάει ποτέ χαμένο γιατί τα πιάτα δεν έχουν νούμερα, τα διακοσμητικά δεν είναι το αγαπημένο φαγητό του σκόρου και τα inox αντικείμενα δεν χαλάνε ποτέ!

Λοιπόν, το οδοιπορικό στα άδυτα της Γλυφάδας ξεκινάει.

Από τη Γλυφάδα για το Tellawoman.gr, Εμμανουέλα Κόκκαλη.

Στάση πρώτη: Omnishop

Είναι σταθερά στις επιλογές μου, ειδικά κατά τις γιορτινές περιόδους, γιατί με το που περνάω το κατώφλι του, μπαίνω στο κλίμα της κάθε εποχής! Φροντίζει πάντα να μου "ξυπνάει" την διάθεση για να στολίσω το σπίτι μου και ό,τι έχω πάρει μέχρι τώρα μου έχει φανεί πραγματικά χρήσιμο! 

Εκεί, λοιπόν, βρήκα αυτές τις πολύ πρακτικές κοτούλες, τις οποίες μπορούμε να γεμίσουμε με καραμέλες και σοκολατάκια. Κάτι σαν τις κλασικές φοντανιέρες, αλλά σε ένα στυλ λίγο πιο φευγάτο! Η σειρά περιλαμβάνει και σετ για αλατοπίπερο και πιατέλα με ανάγλυφες θήκες για τα κόκκινα αυγά! Πανέμορφα στολίδια για το πασχαλινό τραπέζι!

 

photophoto