Αμπαλάζ με στυλ & φαντασία

photoΠερίπτωση 1η: Αγοράσατε ένα υπέροχο δώρο για τη φίλη σας αλλά ενώ το κατάστημα που επιλέξατε είχε φανταστικά πράγματα δεν ίσχυε το ίδιο και για το αμπαλάζ. Η πωλήτρια δεν τα πήγαινε καλά με το σελοτέιπ, το χαρτί που είχαν επιλέξει ήταν για κλάματα κι εσείς δεν θέλετε να δώσετε το δώρο τυλιγμένο με κάτι τόσο...κοινότυπο και κακόγουστο.


Περίπτωση 2η: Φτιάξατε κάτι μόνη σας για τη φίλη σας αλλά δεν ξέρετε πως να το αμπαλάρετε. Δεν θέλετε να νομίζει ότι απλώς...ξεπετάξατε ένα δώρο για εκείνη.
Τι μπορείτε να κάνετε: Αγοράζετε πολλές εφημερίδες και αφού τις διαβάσετε δεν ξέρετε τι να τις κάνετε...Κι όμως αποτελούν το πιο πρωτότυπο περιτύλιγμα!

Επιλέξτε μία σελίδα κυρίως ασπρόμαυρη, χωρίς φωτογραφίες και τυλίξτε με αυτή το δώρο σας. Για να δώσετε στο πακέτο σας λίγο χρώμα, χρησιμοποιήστε μία κορδέλα στο χρώμα της αρεσκείας σας και κάντε έναν ωραίο φιόγκο. Το ασπρόμαυρο χαρτί κάνει τέλεια αντίθεση με οποιοδήποτε χρώμα κορδέλας και εάν επιλέξετε. Αν είστε ακόμα πιο μίνιμαλ τύπος αντικαταστήστε την κορδέλα με ένα απλό σκοινί! Είναι σίγουρο ότι η φίλη σας θα ξετρελαθεί με τη συσκευασία. Ελπίζω να ξετρελαθεί και με αυτό που περιέχει...

 

 

wrap

Χάρητος 36

106 75 Αθήνα

 

τηλ:+30 210-7293659

Fax:+30 210-7293659

 

http:// www.wrap.gr